Signing Signing is belettering van etalage ramen, winkelruiten en gevels, winkel interieurs, auto's etc. Teksten, logo┬┤s en vormen worden met snijplotters / printers geprint en of gesneden uit zelfklevend vinyl. Top kwaliteit (groot formaat) prints op schilderslinnen, vinyl en banner materiaal, papier, vlaggenstoffen.
Textieldruk klaar terwijl je wacht Alles wat je wilt in no-time en full-color op een T-shirt, sweat-shirt of ander textiel , in een oplage vanaf 1 exemplaar! Meestal klaar terwijl je wacht, maar in ieder geval altijd snel klaar! Op donker of gekleurd textiel zet ik teksten en logo's met een snijplotsysteem. De kwaliteit hiervan is uitmuntend: als het shirt op is, is de print nog 100% ! Op licht textiel kunnen kleurenfoto's, tekeningen, teksten, schetsen, collages enzovoort worden overgezet met behulp van een transfer systeem. Ik heb zelf geen voorraad textiel, dus ik druk op je eigen shirts, kussensloop of ander textiel. Dit geeft je veel meer vrijheid in de keuze van je te bedrukken kleding of ander textiel. Het liefst druk ik op katoen, in geval van twijfel graag altijd eerst even overleg. Nylon vraag bijvoorbeeld om speciale materialen; ik heb wit snijfolie voor nylon op voorraad, andere kleuren moeten besteld worden.
Illustratie, opmaak en fotografie Divers computer artwork, 3 dimensionaal, opmaak flyers / posters etc. Layout, vormgeving en drukwerkvoorbereiding, ontwerp van geprinte vloeren en wandbekleding. Video projectie en motion graphics Ik treed regelmatig op als VJ Basil en maak dan live visuals waarbij ik me laat inspireren door de muziek die de DJs maken. Als onderdeel hiervan 3d computer animatie voor VJ shows en motion graphics.