Wit en lichtkleurig textiel Alles wat je wilt in no-time en full-colour op een T-shirt, sweatshirt of baseball cap, in een oplage vanaf 1 exemplaar! Kleurenfoto's, tekeningen, teksten, schetsen, collages enzovoort, kunnen op vrijwel alle (lichtkleurig) textiel worden overgezet met behulp van ons transfer systeem en onze digitale printer. Met de snijplotter kunnen we teksten en eenvoudige vormen in diverse kleuren op donker of gekleurd textiel zetten. Meestal klaar terwijl u wacht, maar in ieder geval altijd snel klaar. Leuk voor een origineel cadeau, en fantastisch voor promotie doeleinden: even snel een paar T-shirts met uw logo: een visitekaartje is vaak genoeg ( maar een goed professioneel bestand is uiteraard beter..). Kleuren foto of tekst erbij? Geen probleem! En de Prijzen? klik hier voor T-shirt prijs informatie.
Donker textiel? Met het hiernaast genoemde transfer systeem is het in beperkte mate mogelijk om op donkere ondergronden te drukken, namelijk door de transfer eerst over te zetten op een witte onderlaag of een print te maken op een wit flex materiaal en dit daarna weer op de textiel over te dragen. Op deze wijze zijn vrijstaande vormen niet goed mogelijk, en heeft men dus vrijwel altijd te maken met een "vlak” waarin de afbeelding zich bevindt. Voor een foto op een zwart shirt dus geen probleem, voor teksten en dergelijke niet goed bruikbaar. Wil men teksten op een donkere ondergrond zetten, dan gebruiken wij een Roland en Summagraphics snijplotter waarmee de vormen uit een soort rubberachtig "Flex" materiaal worden gesneden.
De voordelen: zeer duurzaam en heel goed wasbaar, kan op elk soort gekleurd en donker textiel, zeer strak resultaat, kleine oplage. Ontwerpen moeten bij voorkeur in Adobe Illustrator eps gemaakt worden en alles omgezet in "outlines”: kortom het moet "snijbaar” zijn. Voor het snijplotten maken wij gebruik van diverse materialen van topkwaliteit: Flex: een rubberachtig, supersterk materiaal verkrijgbaar in de kleuren:rood, oranje,groen, marine blauw, geel, roze, zilver grijs, goud, wit, zwart, fluor geel, fluor roze, fluor blauw, fluor groen, fluor oranje. Sinds het begin van dit soort materialen is er veel veranderd: er zijn nu een aantal leveranciers die samen veel meer kleuren aanbieden en zelfs patronen, waardoor het b.v. mogelijk is om letters met camouflage patronen op een shirt te zetten. Daarnaast is het mogelijk om op speciaal flex materiaal te printen, zodat er ook meerkleuren ontwerpen mogelijk zijn. De voorbereiding hiervan vergt overigens wel meer tijd waardoor het voor 1 exemplaar meestal niet rendabel is.